Despre noi

AUTODE.ro este importator direct de autoturisme noi si rulate din Germania care ofera clientilor cel mai bun raport pret/calitate.

Clientii nostri au posibilitatea de a alege din parcul nostru orice tip de autovehicul. Masina aleasa poate fi testata (Drive test) alaturi de un Consilier Comercial. Datorita modului de abordare a clientilor si increderii dobandita in timp suntem in masura sa va oferim o gama larga si variata de autovehicule destinate atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Cumparand de la noi aveti garantia numarului real de kilometri, ca autoturismul nu a fost accidentat si nu a facut scoala de soferi sau taximetrie. Eforturile noastre sustinute duc la o crestere continua si constanta a numarului de clienti. Va garantam preturi competitive pentru toate autoturismele.

Deoarece realizam importanta deciziei de achizitionare a unui autoturism, va dam posibilitatea si timpul necesar pentru a va analiza nevoile si a lua cea mai buna hotarare. Inainte de a lua decizia finala de achizitie aveti posibilitatea efectuarii unui drive-test si bineinteles verificarii documentelor de achizitie pe care vi le punem la dispozitie.

AUTODE.ro este importator direct de autoturisme noi si rulate din Germania care ofera clientilor un raport bun pret/calitate.
Toate drepturile rezervate © 2023 | Website realizat de rockinsites.ro
Tiktok
Call Now Button